Participa a la primera edició del 'Clubs Tennis Weekend by CTC'

19/09/2022

L'RCTB-1899 serà un dels clubs que participarà en aquest cap de setmana solidari, que té per objectiu promocionar la pràctica del tennis a tot el món i unir, alhora, esforços per ajudar a una bona causa (cada club tria a on destina els diners)

El cap de setmana del 8 y 9 d'octubre, el Reial Club de Tennis Barcelona-1899 acollirà la primera edició del Clubs Tennis Weekend by CTC, un nou esdeveniment organitzat pel Club i per l'associació Centenary Tennis Clubs (CTC), i que compta amb el suport de la Federació Catalana de Tennis, amb l'objectiu de promocionar la pràctica del nostre esport a tot el món i unir, alhora, esforços per a una acció solidària.

Els Clubs participants organitzaran les activitats del seu propi CTC Tennis Weekend, triant quina serà la causa solidària que recolzaran.

En el cas de l'RCTB-1899 es destinarà la recaptació a l'Associació Arapdis entitat sense afany de lucre en favor de la inclusió de les persones amb malalties mentals (www.arapdis.org).

El First Clubs Tennis Weekend by CTC organitzat per l'RCTB-1899 prepararà diverses activitats esportives durant les dues jornades matinals.

El dissabte es destinarà a fer diversos exercicis tennistics a manera d'entrenament i entreteniment amb diversos jocs, mentre que el diumenge se celebrarà una competició per equips.

EquipsOrdre de joc