Participa en el primer Campionat de Tennis de Pares i Fills de l’RCTB-1899!

06/02/2020

Aquest proper diumenge 23 de febrer, a partir de les 15.30 hores, es disputarà un nou torneig: el Primer Campionat de Pares i Fills de l’RCTB-1899.

Aquesta nova competició serà de dobles i es podran formar parelles del mateix sexe o mixtes. Les diferents opcions admeses per poder disputar el torneig són:

Pare i fill

Pare i filla

Mare i fill

Mare i filla

 

La organització distribuirà les parelles inscrites en 5 categories diferents, que es determinaran en funció de l’edat del fill o filla de la parella. Els grups i quadres es distribuiran segons aquests criteris:

  • Categoria benjamí: Fill/a fins els 10 anys (nascuts el 2010 o posteriorment)
  • Categoria aleví: Fill/a fins els 12 anys (nascuts el 2008 o posteriorment)
  • Categoria infantil: Fill/a fins els 15 anys (nascuts el 2006 o posteriorment)
  • Categoria juvenil: Fill/a fins els 18 anys (nascuts el 2002 o posteriorment)
  • Categoria sènior: Fill/a major de 18 anys (nascuts abans del 2002)

Totes les proves comptaran amb un quadre d’un màxim de 16 parelles que s’aniran conformant i establint per estricte ordre d’inscripció dels participants.

Pel que fa a la reglamentació del torneig els partits es disputaran mitjançant el sistema d’eliminatòria, hi haurà consolació pels perdedors de la primera ronda, la classificació dels nens/es marcaran els caps de sèrie i en funció del número d’inscrits que hi hagi a cada prova s’establirà el format de puntuació.

Al final del torneig es realitzarà l’acta d’entrega de trofeus a les parelles campiones i finalistes de cada categoria.

Els interessats en disputar aquest nou torneig han d'enviar un correu a jmallafre@rctb1899.es amb les dades de la parella.

Cartell informatiu