(Reunió informativa Online) Novetats del Barcelona Open Banc Sabadell - 68è Trofeu Conde de Godó

18/03/2021

El torneig se celebrarà en les dates previstes, del 17 al 25 d’abril de 2021

Gràcies a l’esforç col·lectiu de tots els agents implicats (RCT Barcelona-1899, Tennium, autoritats esportives i sanitàries, institucions, patrocinadors...), el Barcelona Open Banc Sabadell - 68è Trofeu Conde de Godó se celebrarà en les dates previstes, del 17 al 25 d’abril de 2021.
 
Sabem que aquesta edició serà diferent al que estem acostumats, però una de les cites esportives més importants de la ciutat no podia tornar a faltar. Us avancem que, sempre que les condicions de la pandèmia ho permetin, l’ATP 500 barceloní comptarà amb un aforament reduït i certes limitacions. Com és lògic, haurem d’esperar encara unes setmanes perquè es concreti l’escenari final.


Reunió informativa online


 
Per donar-vos la màxima informació de què disposem, el dilluns 22 de març, a partir de les 18.30 hores, hi haurà una videoconferència dirigida als socis i sòcies per a explicar els detalls del torneig en aquesta edició.

Amb motiu de les restriccions a causa de la Covid-19, aquesta reunió es realitzarà de forma telemàtica.

Per assistir-hi, és necessari registrar-se prèviament facilitant les següents dades personals: nom, cognoms i DNI. Aquest registre previ pot fer-se des d'avui mateix fins moments abans de l'inici de la reunió, clickant al següent enllaç:

 

ACCÉS AL ZOOM

 

Un cop registrat /a, es podrà seguir la reunió en directe a través del mateix enllaç.

Els socis i sòcies que prèviament s'hagin registrat accediran de forma ràpida a la reunió, mentre que els que no ho hagin fet, hauran de fer-ho en el moment en què vulguin connectar-se a la reunió, i això els pot provocar algun retard en l’accés.

 


Així mateix, tots aquells qui ho desitgin, podran seguir la presentació pública del Barcelona Open Banc Sabadell – 68è Trofeu Conde de Godó, que es farà el dimarts 23 de març de 2021 a les 16.15h al Palauet Albéniz, pel canal de You Tube del torneig. L’acte comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. El link per seguir la presentació és el següent (estarà disponible des de 5' abans de començar):

Streaming presentació

Com cada any, estem en estret contacte amb altres clubs de la ciutat perquè els nostres socis i sòcies puguin utilitzar les seves instal·lacions en el temps que implica l'organització, preparació i celebració del torneig. S’informarà puntualment d’aquests acords per a poder utilitzar les seves instal·lacions.
 
En properes comunicacions us enviarem l’enllaç de la reunió informativa del proper 22 de març.