L'RCTB-1899 i la seva Fundació s'uneixen a "Health Warriors" per llançar una campanya de suport als més necessitats

29/05/2020

El proper dissabte, 30 de maig, el nostre Club, amb el suport de la Fundació RCTB-1899 (Reial Club de Tennis Barcelona-1899), inicia una campanya de suport a Health Warriors, per distribuir menjar gratuït a famílies que estan patint directament les conseqüències de la crisi provocada per la COVID-19

Health Warriors és una entitat sense ànim de lucre liderada pel nostre soci Francesc Terns. Va néixer el passat mes de març amb l'objectiu d’ajudar els professionals de la sanitat, portant-los menjar gratuït a centres hospitalaris, i que des de fa un mes s'ha enfocat en col·lectius en risc d'exclusió social de la nostra ciutat, especialment famílies amb nens i gent gran. Des que es va iniciar aquesta acció, ja s'ha lliurat menjar a més de mil famílies.

L'Entitat compta amb una xarxa de més de 40 voluntaris que no deixa de créixer, molts d'ells socis i sòcies del Club, com Clara Bascuñana, Carlos Costa, Màrius Castellà, Lluís Miralles, Edu Simó, i més que s'incorporaran en breu, i també amb més de 145 restaurants i més de 40 marques que amb els seus productes també donen suport al projecte.

L'objectiu de la campanya es recollir aliments de primera necessitat, concretament:

  • Llet
  • Pasta
  • Arròs
  • Cigrons
  • Llenties
  • Potets de fruites i verdures per a nadons
  • Bolquers

Tots aquests productes seran distribuïts a ONG’s i centres d'exclusió ubicats en barris vulnerables de Barcelona, ​​Sant Cugat, Terrassa, Sabadell, Cornellà, Viladecans, Gavà, Castelldefels, Sitges i Vilanova, i són els propis centres els que s'encarregaran de fer arribar aquests productes de primera necessitat a totes aquelles famílies a les quals la crisi que ha comportat la COVID-19 els ha deixat sense recursos per menjar.

A partir del proper dissabte dia 30, el Club habilitarà un espai on es podran lliurar els aliments. A més, per a tots aquells socis que no vulguin desplaçar-se al Club, s'organitzarà una recollida en els seus domicilis. Per concretar aquesta recollida, cal enviar un correu electrònic a:

recogidadealimentos@rctb1899.es  o recollidaaliments@rctb1899.es

És un orgull per al Reial Club de Tennis Barcelona-1899 i per a la nostra recent creada Fundació poder acollir aquesta iniciativa en un moment tan crític per a moltes famílies de la nostra ciutat.

Comptem també amb la complicitat de l'Escola de Tennis, que implicarà a tots els seus alumnes en aquesta iniciativa, treballant així els valors de solidaritat i compromís que el Club defensa. Us animem també a tots vosaltres a participar.

Aquest partit el podem guanyar amb l'ajuda de tots, per petita que sigui la col·laboració!