L’RCTB-1899 i altres Clubs d’arreu del món participen a la copa d’esquí de Gstaad

Susana Roura, Pablo Vilá, Calamanda Grifoll, Juan Antonio Samaranch, Manuel Puig, Mercè Alsina, Astrid Masagué i Joan Rosselló.
07/02/2020

El passat dissabte, 1 de febrer, el Reial Club de Tennis Barcelona-1899 va participar a la competició d'esquí per Clubs a les pistes de Wassengrat, Gstaad, organitzada per l'Eagle Ski Club d'aquesta localitat suïssa.

Enguany, a més a més del nostre Club, altres entitats com la nostra provinents d'arreu del món, van ser convidats a participar-hi. En aquesta cursa van competir-hi el clubs de tennis de La Haya, Londres, NY, Paris, Roma i Verbier, a més del propi Eagles Club de Gstaad. El nivell de competició va ser altíssim, amb fins i tot, ex-professionals competint. El nostre equip, capitanejat per Calamanda Grifoll, va quedar en un meritori 7è lloc.

Els membres de l’equip l’RCTB-1899 que hi van participar i que podem veure a la fotografia són: Susana Roura, Pablo Vilá, Calamanda Grifoll, Juan Antonio Samaranch, Manuel Puig, Mercè Alsina, Astrid Masagué i Joan Rosselló.