L’RCTB-1899 homenatja a Isidro Díez per la seva jubilació després de 43 anys al club

29/03/2021

Un centenar de socis/es i companys/es s’han reunit a la Pista 1 per acomiadar-lo

L’Isidro Díez ha posat punt i final a la seva trajectòria a l’RCTB-1899 després de 43 anys de dedicació i el club li ha rendit un calorós homenatge. El veterà responsable de control de pistes deixa el seu lloc per jubilació i el club li va dedicar els seus millors desitjos en aquesta nova etapa.

“L’RCTB-1899 és una gran família i aquest és el principal valor que transmet. És un lloc en el que ens coneixem tots, ens preocupem pels demès, hi ha discussions, com en qualsevol família, però per damunt de tot saps que és la teva segona casa. Jo sempre ho he sentit així des de el primer dia que vaig arribar a aquest club” assegura l’Isidro. En tots els seus anys treballant al club va començar al restaurant com a ajudant de cambrer, després va passar uns anys com a responsable del vestidor infantil i finalment va arribar a control de pistes.

Un centenar de socis, companys i amics s’han reunit a la Pista 1 de l’RCTB-1899 per acomiadar-lo amb tots els honors i donar-li una placa i uns detalls pels seus anys de dedicació al club.

 

 

 

isidro

 

 

isidro

 

isidro

 

isidro