L’equip femení de pàdel de 3a categoria ascendeix a 2a gràcies al triomf en els quarts de final del Campionat de Catalunya

06/02/2020

La victòria per 3-2 enfront el Vendrell Pàdel en la eliminatòria de quarts, permet a les noies pujar de categoria i jugar, el proper dissabte, les semifinals enfront el Nou Pàdel Les Franqueses.

Dels 5 partits que es van jugar en la eliminatòria de quarts de final, les nostres noies es van imposar en tres d’ells. Les parelles formades per Paty Constantí i Marta Matesanz, Claudia Turc i Marta Turc i Carla Bóveda i Sònia Gispert, van vèncer els seus respectius partits i van decantar una eliminatòria que ha impulsat a l’equip a 2a divisió catalana.

Les nostres jugadores ja havien derrotat per 4-1 al Club Natació Sant Cugat en la primera eliminatòria de vuitens de final. Ara, el proper dissabte, 8 de febrer, es jugaran l’accés a la final en les semifinals on es veuran les cares amb l’equip del Nou Pàdel Les Franqueses.

El nostre equip femení, capitanejat per Fede Vives i Marta Turc, ha estat format en aquestes dues primeres eliminatòries per Marta Matesanz, Paty Constantí, Miriam Costa, Eugenia Serena, Claudia Turc, Marta Turc, Carla Bóveda, Paloma Díaz, Teresa Jover, Anna Serra, Sònia Gispert i Elena Gispert.