Fes-te 'Player' de la Fundació Tennis Barcelona i sigues part del canvi!

28/09/2023

El compromís constant dels Players permet a la Fundació Tennis Barcelona assolir els seus objectius de promocionar el tennis i els seus valors entre els més vulnerables

FES-TE PLAYER

La Fundació Tennis Barcelona (FTB) s'ha consolidat, després de quatre anys de treball intens, com una entitat capaç de canviar la vida de les persones que més ho necessiten. Avui dia, la FTB ajuda més de 350 nens i nenes en risc d'exclusió social dels barris més desafavorits de Barcelona. A més, al seu calendari anual compta amb un gran nombre d'activitats solidàries i tot això no seria possible sense el suport dels seus donants, els Players. Per continuar impulsant totes aquestes iniciatives, la Fundació necessita sumar suports. Fes-te Player!

La campanya dels Players es va llançar el 2021 i ha esdevingut un pilar essencial per als programes de solidaritat de la Fundació. Els Players són persones que s'han sumat a la causa més solidària del Club i contribueixen activament, tant de forma econòmica com amb el seu temps, per fer possible l'acció solidària de la FTB.

Què fem amb el teu suport?

Des del començament d'aquest mes, l'equip de la Fundació Tennis Barcelona ha estat treballant amb les entitats socials referents a infància vulnerable a Barcelona per preparar el nou inici del curs 2023-2024. Aquesta col·laboració té com a objectiu principal la coordinació dels programes, reptes i enfocs, per tal d’inaugurar un nou curs de tennis i valors.

En paraules de Jordi Cambra, president de la Fundació de Tennis Barcelona, ​​“la nostra missió d'utilitzar el tennis com una eina per ensenyar valors i construir un futur millor per a aquests nens i joves no seria possible sense el suport constant i generós dels nostres Players. Demostren cada dia que som un Club compromès i que podrem tornar a Barcelona el que ens ha donat al llarg dels anys a través de la nostra tasca solidària."

Com em puc fer ‘Player’?

Una de les claus de l'èxit d'aquesta campanya és la facilitat amb què qualsevol es pot unir a la causa. Amb donatius a partir de només 10 euros al mes, els Players es converteixen en membres d'un Club compromès amb els més desafavorits, seguint la filosofia de “molta gent petita, a llocs petits, fent coses petites, pot canviar el món”.

Si vols unir-te a aquesta causa i convertir-te en un “Player”, és molt senzill. Només heu d'accedir al següent enllaç: https://www.fundaciotennisbarcelona.org/players. La teva contribució pot marcar una diferència en la vida dels qui més ho necessiten i ajudar la Fundació de Tennis Barcelona a continuar complint la seva missió. També pots fer-te Player presencialment a l’oficina de la Fundació (al costat d’Atenció al Soci).

Agraïment a les entitats col·laboradores

La Fundació Tennis Barcelona també desitja expressar el seu sincer agraïment als 'Players' corporatius, com Tennium, Ferrer&Ojeda, Ficosa i Alttion, així com a les entitats col·laboradores com Endesa i la Fundació La Caixa o Invest For Children, el suport de les quals ha estat clau per a avançar de manera significativa en la nostra feina solidària.

 

Uneix-te a la causa i sigues part del canvi!