Els nostres equips de pàdel assoleixen dos ascensos

Equip pàdel
09/07/2019

L’equip de divisió d’honor B de la Lliga catalana ha ascendit a divisió d’honor A mentre que l’equip de 3ª categoria ha aconseguit pujar a 2ª categoria. Els dos conjunts, per segon any consecutiu, han assolit un ascens.

L’equip de tercera categoria, que ha quedat classificat en segona posició va aconseguir la fita de l’ascens gràcies a la seva victòria en la darrera jornada davant el Star’s Padel per 3-0. L’equip, capitanejat per Pablo Molins està conformat per Borja Pujol, Victor García Arumí, Miguel Diéguez, Pablo Molins, Eugenio Torras, Luis Escayola, Pablo Mas-Bagà, Juan Bascones, Enrique Pich-Aguilera, Francisco Sanchís, Joaquín Llena, Jordi Montes, Manuel Mas-Bagà, Aturo Almazor, Enrique Azorín, Jordi Andreu, Joan Herp, Victor Ferreón, Ricard Torras i Oriol Andres.

Per la seva part, l’equip de divisió d’honor, que també va quedar classificat en segona posició i jugarà la propera temporada una categoria per sobre, està composat per els capitans Lluis Fillat i Francesc Terns i els jugadors Fernando López-Fonta, José Olivier, Alejandro Copano, Alfonso Fernández, Javier Terns, Fede Vives, Eduard Matesanz, Alberto Esplugas, Jordi Esplugas, Angel Ruiz-Cotorro, Álvaro Ruiz-Cotorro, Juan Lizariturry, Oriol Roca i José Maria Rayo.