El Club fa un merescut reconeixement als equips sèniors campions i finalistes del 2023

10/06/2024

Un any més, el Club ha celebrat un emotiu i sincer acte per distingir tots els equips sèniors de l’entitat que durant el 2023 van assolir un títol o van proclamar-se subcampions.

L’acte va tenir lloc el passat dijous 6 de juny i es va celebrar al Saló del Club. A l’escenari es va fer un repàs de tots els èxits assolits l’any passat tant pels equips de tennis com de pàdel. En total, al 2023, van participar en competicions federades 48 equips de tennis del Club, dels quals 16 van ser campions i 10 van ser finalistes. La imatge de tots ells es va projectar a la pantalla del Saló.

Com ja és habitual, l’Àrea Esportiva del Club va voler fer un reconeixement i menció especial a diversos jugadors de tennis del Club. En aquest cas, els premiats van ser: Salvador Balil, Montse Maymó i Rafa Oliva. Salvador Balil, per ser campió d’Espanya +80 i competir i representar el Club als seus 86 anys. Montse Maymó, jugadora amb 88 anys, és la jugadora més veterana de l’entitat i també va ser homenatjada pel seu coratge. Rafa Oliva, també va ser premiat pel seu esperit i seu esforç. Tots tres, van omplir d’orgull el Saló i són un exemple de passió i amor pel tennis.

Pel que fa a l’àrea de Pàdel, es va destacar els dos èxits assolits al Campionat d’Espanya o tant l’equip femení com masculí van proclamar-se campions. Un èxit històric per la secció de pàdel ja que per primera vegada veia com el seu equip masculí assolia aquest campionat. També es va recordar el seu èxit al Campionat de Catalunya on els dos equips van ser finalistes.

Miriam Costa va ser la jugadora de pàdel que va ser un reconeixement especial. Fede Vives, director de l’àrea de pàdel, va voler posar en valor la seva gran involucració amb el pàdel i la seva tasca com a capitana.

Precisament els 39 capitans i capitanes dels equips de tennis i els 9 dels equips de pàdel van rebre també un reconeixement per la seva tasca desinteressada.

Al acabar l’esdeveniment, es va servir un aperitiu al Chill-Out del Club.

GALERIA DE FOTOS