Divendres 9 d’abril a les 11.00h s’inicia la venda oficial d’entrades pel torneig

08/04/2021

Us informem que demà divendres dia 9 d’abril a partir de les 11.00h s’inicia la venda oficial d’entrades reservades als socis pel Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeig Conde de Godó 2021, tant per a la fase prèvia com per a la fase final

Donades les restriccions d’aforament a causa de la pandèmia, cada soci podrà adquirir un màxim de 2 entrades per a la fase prèvia de forma gratuïta – dues pel mateix dia o una per cada dia – i un màxim de 2 entrades per la fase final – també dues pel mateix dia o una per dos dies diferents.

Per comprar les entrades, cal entrar a la plataforma OneBox a través d’aquest LINK https://www.barcelonaopenbancsabadell.com/tickets/

S'ha d'introduir el número de DNI amb lletra, a fi d’identificar-se com a soci i de gaudir d’un descompte del 20% en el preu de les entrades.

Des de la plataforma es poden escollir els dies d’assistència i la ubicació de les entrades. El sistema assigna les entrades per ordre de compra fins a esgotar les entrades disponibles, tal i com succeeix en altres esdeveniments culturals o esportius.

Per qualsevol dubte, podeu adreçar-vos al telèfon 93.203.78.52 extensió 1, de dilluns a divendres de 8.30h a 18.30h