Comunicat oficial: Tancament del Wellness Center

18/07/2020

Mesures especials de contenció de la COVID-19

Benvolguts/des Socis/es,

D’acord amb les recomanacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i atenent a les mesures d’emergència anunciades ahir amb relació a l’afectació de la COVID-19, us informem del tancament de la Sala de Fitness i de les Activitats Dirigides del Wellness Center de l’RCTB-1899 a partir d'avui, dissabte 18 de juliol.
 
Segons la resolució publicada avui al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), el PROCICAT estableix que s’han de tancar els gimnasos, així com limitar l’aforament a l’interior del Restaurant a un màxim del 50%. També es recomana no fer reunions, ni públiques ni privades, de més de 10 persones. 
 
Agraïm la comprensió dels nostres socis davant d'aquestes decisions que tenen com a objectiu prendre les mesures de prevenció pertinents per evitar la propagació del virus tal com ens marquen les autoritats sanitàries.
 
Us volem recordar la necessitat de respectar les recomanacions d’higiene de mans, ús de la mascareta i de mantenir, sempre que sigui possible, la distància social. Informarem puntualment sobre l’evolució de la situació i sobre qualsevol canvi que hi pugui haver.
 
Atentament,
 
Comissió COVID-19
Junta Directiva de l'RCTB-1899