Arriba el Mercedes Pàdel Tour 2023 a l'RCTB-1899

12/05/2023

El millor pàdel amateur torna un any més a Barcelona de la mà de CARS BARCELONA i Mercedes-Benz España. El Torneig CARS BARCELONA de Pàdel, forma part del Mercedes Pàdel Tour, Circuit de Pàdel que arriba el 2023 a la seva XXVI edició com a líder i referent d'aquest esport amateur a Espanya.

Aquest any el Torneig CARS BARCELONA celebra la seva XVIII edició dins del Mercedes Pàdel Tour a les instal·lacions del Reial Club Tennis Barcelona el 9 de juny.

En aquesta edició, la participació al torneig CARS BARCELONA de pàdel serà exclusivament femenina i només per a clientes de CARS BARCELONA.

Les participants han de ser jugadors amateurs, més grans de 18 anys, convidats per la Xarxa Oficial de Concessionaris de Mercedes-Benz España, que hagin formalitzat la seva inscripció oficial en els terminis previstos.

Aquestes activitats es completaran amb la participació de la prestigiosa marca d´articles esportius Dunlop, que obsequiarà tots els participants amb lots de regals i material esportiu d´última generació.

Evidentment la importància que per a Mercedes-Benz té la satisfacció dels seus clients, i en aquest cas, convidats, ofereix als jugadors participants al Mercedes Pàdel Tour 2023 una triada gamma de regals relacionats amb el món del Pàdel:

  • Pots de boles per a partits, gorres/viseres, pols/faldilles Mercedes i addicionalment, mitjons, grips, clauers, i canelleres, als welcome packs.
  • Motxilles, pales, paleters, pilotes gegants de DUNLOP, i uns trofeus amb un disseny exclusiu per a aquest prestigiós circuit.
  • Comptarem amb la marca de cava Villa Conchi, que aportarà ampolles Magnum per a les campions/es i 1 caixa de caixa per sortejar a tots els tornejos locals.
  • També comptarem aquest 2023, amb Julián Ramos Tabares, empresa de productes ibèrics de gran qualitat amb Denominació d'Origen Guijuelo, que aportarà lots de productes per sortejar a tots els tornejos locals, així com productes per als campions/es de cada torneig