Arrenca ‘Tennis que suma’, el programa propi de la Fundació Tennis Barcelona

25/03/2021

El passat dilluns 15 de març va ser un dia important per a la Fundació Tennis Barcelona: es va posar en marxa el programa ‘Tennis que suma’, en col·laboració amb Càritas La Barceloneta

tennis que suma

 

El programa, emmarcat dins el programa propi de la fundació, busca afavorir el benestar i la millora de la salut física i emocional de nens, nenes i joves en risc d’exclusió social i apropar i promoure l’ensenyança i pràctica del tennis com a activitat extraescolar. També pretén servir de vehicle d’aprenentatge de valors com l’esforç, el respecte, el compromís, la companyonia i la superació.

Tindrà lloc tots els dilluns, fins el 15 de juny, a les Pistes Poliesportives Municipals Parc de La Maquinista, i hi participaran 10 alumnes d’entre 12 i 17 anys del Centre de Càritas La Barceloneta.

Aquest programa està supervisat per l’Escola de Tennis i la primera sessió va ser inaugurada pel Director Tècnic de l’Escola, Albert Angulo, i per un dels nostres entrenadors, Martin Rocca, que, a més, van oferir una xerrada motivacional als alumnes participants.

La corredoria d’assegurances Ferrer & Ojeda, amb la col·laboració de Base Benito Sports i de Cacaolat, van tenir la generositat de donar tot el material necessari per a poder portar a terme l’activitat com la xarxa de tennis, raquetes, pilotes o begudes, així com samarretes per a tots els alumnes i material de protecció de la Covid-19.

 

 

ferrer

 

base

 

Cacaolat