Apunta’t a l’excursió a la neu i gaudeix amb les raquetes de neu o l’esquí de muntanya!

28/01/2020

Des de l’àrea de Wellness Center del Club, concretament des de la secció d’Activitats Outdoor, s’ha organitzat una sortida a la neu, a la zona de La Cerdanya, pel proper dissabte 8 de febrer.

Aquesta activitat, organitzada conjuntament amb el Real Club de Polo de Barcelona, engloba la possibilitat de poder practicar esquí de muntanya o una caminada amb raquetes de neu. En el primer cas, l’activitat es realitzarà a les pistes de La Molina, mentre que la pràctica amb les raquetes de neu es durà a terme a les pistes de Porté-Puymorens.

Les dues activitats es celebraran el mateix dia, el 8 de febrer, a partir de les 10 hores del matí. Aquells socis/es que hi vulguin participar es poden inscriure a aquest correu: activitatsoutdoor@rctb1899.es. Els socis podran realitzar l’activitat amb material propi o material de lloguer que estarà disponible a les pistes. En cas de llogar el material el cost serà de 35€ per l’activitat de les raquetes de neu i de 80€ per practicar esquí de muntanya. I en cas de fer-ho amb material propi el preu serà més econòmic i només inclourà el preu del forfait, l’assegurança i el monitor.

L’organització té per determinar encara el punt de trobada. A tots els inscrits se’ls hi comunicarà un cop decidit. Per a qualsevol dubte o informació s’han de dirigir també al mail activitatsoutdoor@rctb1899.es.

 

Cartell informatiu