Anna Llaudet i Rosa Maria de Togores, campiones de l’ITF World Tennis M700 del RC Polo

24/07/2024

Les dues jugadores de l’RCT Barcelona-1899 van fer-se amb la victòria en les seves respectives categories de l’ITF World Tennis MT700 que es va celebrar del 7 al 13 de juliol a les pistes del RC de Polo.

La competició va comptar amb la participació de 531 tennistes de tot el món en 25 categories des de +30 fins a +80.

Ana Llaudet, en categoria +45, es va imposar en la final a una altra jugadora del Club, Gisela Riera. El domini de les nostres tennistes en la categoria es va reflectir en la presència en les semifinals d’una tercera jugadora, Àurea Castellà.

Pel que fa a Rosa Maria de Togores, va ser la gran dominadora de la competició +70 guanyant tots els seus partits.

Magda Gual en categoría +60 y Félix Serra, en +80, malauradament es van haver de retirar a les seves finals davant els italians Maria Valente i Giuseppe Losego, respectivament.

Per la seva banda, Alfonso Fernández i Josep Maria Minguella van caure en la final de dobles masculins +35 davant els primers caps de sèrie, Raúl Mejías y l’ucrainès Vladimir Nikolenko.