Álex Mas s’incorpora a l’RCTB-1899 com a Director Esportiu de Tennis

10/03/2023

Ens complau anunciar la incorporació d'Álex Mas com a director Esportiu de Tennis, després de finalitzar el procés de selecció a què han concorregut més de 17 candidats, tant interns com externs, amb un altíssim perfil professional

Àlex Mas és Entrenador Nacional de Tennis i durant 16 anys ha estat el director de tennis del Club de Tennis Andrés Gimeno, coordinant una escola de més de 400 alumnes de tots els nivells i edats. A més, Álex va ser jugador professional amb rànquing ATP, així com 'coach' de jugadors professionals com 'Juancho' Marín (número 55 ATP), Galo Blanco (número 60 ATP sota la seva tutela) i Óscar Serrano. Així mateix, va ser ‘coach’ de l'equip de Copa Davis de Costa Rica i entrenador de l'equip Olímpic d'aquest país a Sydney 2000.

Entre el 2008 i el 2016 va compaginar la seva tasca de director de tennis amb la de director de diversos tornejos ITF Futures al CT Andrés Gimeno i al CT Castelldefels, i entre el 2019 i el 2022 ha estat director de l'ITF Sènior Memorial Andrés Gimeno.

A més de la seva dilatada experiència professional, Álex Mas destaca per la seva fidelitat i compromís amb el club on ha exercit durant 16 anys, així com per la seva il·lusió per emprendre nous reptes professionals ara de la mà de l’RCTB-1899. L’Álex s’incorporarà a l’RCTB-1899 el proper 3 d’abril.

Amb aquesta incorporació, a la qual es va afegir aquest mes de febrer passat la de Tommy Robredo en qualitat d'assessor esportiu, el RCTB-1899 reforça la seva estructura de tennis amb l'objectiu de continuar sent una de les escoles de tennis de referència no només a l'àmbit esportiu i de formació de jugadors sinó també de transmissió d'uns valors que són propis de l’RCTB-1899 i que configuren un dels nostres principals senyals d'identitat.