Alex Mailan rep el premi com a guanyador del segon concurs “Construeix la casa dels teus somnis by Almendros”

Alex Mailan rep el premi com a guanyador del segon concurs “Construeix la casa dels teus somnis by Almendros”
10/05/2023

Alex Mailan Vicente, de 5 anys, es va convertir en el guanyador del segon concurs "Construeix la casa dels teus somnis" by Almendros que es va celebrar a l’Espai Kids by Almendros del Poliesportiu del Club durant l'actual curs d'activitats.

Germán Almendros li va fer entrega d’un obsequi que va consistir amb un joc de Lego. La construcció de Lego de l’Alex, va ser l’escollida pel jurat com la millor creativitat entre totes les que van presentar-se a concurs en la última edició dedicada a construir una casa de muntanya.

Recordem que durant l’any, a l’Espai Kids by Almendros s’ofereix un servei gratuït per a tots els socis o associats de 3 a 10 anys. Aquesta zona es troba a l'antiga Sala Juvenil de la pista indoor i està obert tots els dissabtes i diumenges de 9.30h a 13h. En aquest Espai Kids by Almendros, sota la coordinació de monitors de SAM Sports, s’hi realitzen diverses activitats, entre d’altres aquests concursos que fomenten la imaginació i creativitat i contribueixen al bon entreteniment dels més menuts del nostre Club.