Vistaoptica

Vistaoptica
Dades de contacte

Amb més de 90 òptiques obertes i 50 anys d’experiència en el sector, a VISTAOPTICA coneixem el secret de l’èxit: màxima qualitat i innovació en tots els productes d’òptica i audiologia que oferim, equips moderns i personal altament qualificat.

LA NOSTRA FILOSOFIA: La qualitat que necessites i el servei que busques.

Qualitat en el producte, en el tracte personal i en la garantia professional. A VISTAOPTICA treballem únicament amb els proveïdors líders del mercat que puguin oferir les màximes garanties.

Moda com a sinònim de canvi i actualitat. Marquen tendències. Gràcies a la nostra independència treballem amb les millors marques, sense excepcions. Disposem dels dissenys més actuals i les últimes novetats en productes. En ulleres de sol i muntures oferim àmplies col·leccions de marques com ara Ray Ban, Oakley, Carrera, Armani, Chanel o Prada.

Innovació. Proveïdors i productes líders, i personal qualificat constantment en formació, amb un objectiu clar: oferir un servei actualitzat i les millors prestacions pels clients de VISTAOPTICA.

Ofertes. Gràcies a la nostra experiència i volum podem oferir preus molt competitius sense renunciar a la qualitat del producte i el servei. VISTAOPTICA té el compromís d’oferir sempre una excel·lent relació qualitat-preu als clients.

El Reial Club de Tennis Barcelona-1899 i VISTAOPTICA han signat recentment un acord de col·laboració que comporta diverses i atractius avantatges per a tots els nostres Socis, ja que podran gaudir de diverses promocions i descomptes.

Tots els socis, associats i empleats, presentant el corresponent carnet de l'RCTB-1899 que ho acrediti, gaudiran a partir d’ara d’aquestes condicions favorables.