Quadis Autolica

Dades de contacte
Passeig de Manuel Girona, 49
08034
Barcelona
93 203 29 54

Cars Barcelona Concessionari i Taller Autoritzat Mercedes-Benz és una empresa que pertany a Quadis.

Cars Barcelona Mercedes-Benz disposa de quatre seus repartides dins de l'àrea metropolitana.

A la ciutat de Barcelona tenim els centres de Passeig Manuel Girona 49, on es troba l'AMG Performance Center. Tan sols n’hi ha tres centres especialitzats com aquest a Espanya. El centre AMG de Cars Barcelona disposa de professionals formats a la ciutat alemanya de Affalterbach i compta amb assessors experts d’aquesta marca d’alt rendiment.  Per altra banda, al Passeig Reina Elisenda 13 de Sarrià, tenim l'innovador espai experiencial -el primer concessionari 100% experiencial d’Espanya-.

Els altres dos centres estan a Sant Cugat del Vallès a l’Av. de les Corts Catalanes, 13. Properament a Sant Cugat s'inaugurarà unes noves i modernes instal·lacions. L’altre Centre de Cars Barcelona el trobem a Sant Just Desvern, al C/ Narcís Monturiol, 10, 12. Tots aquests centres ofereixen als seus clients servei de venda de vehicles nous, d'ocasió y km 0 i Servei de taller i Postvenda.

L’assessorament i l’exquisida atenció al client es l’objectiu principal dels 100 professionals de Cars Barcelona Mercedes-Benz i smart.

Ens podeu contactar mitjançant el correu marketing@carsbarcelona.es o a través de la nostre sòcia Ariadna Verge, Business Development Manager de marques Premium i luxe de QUADIS.

https://www.mercedes-benz-carsbarcelona.es/es/desktop/home.html