Visita a l ´estadi de Cornellà per veure l´empat entre Espanyol i Mallorca

Visita a l ´estadi de Cornellà per veure l´empat entre Espanyol i Mallorca
28/01/2010

El diumenge 24 de gener a les 17h va ser el moment escollit per que el RCD Espanyol ens obrís les portes de la seva nova casa, l'estadi de Cornellà. Gràcies a la gentilesa de Xavi Jiménez, relacions públiques de l'Espanyol, un grup de 12 nois de les escoles de perfeccionament i competició vem presenciar en directe el partit entre l'Espanyol i el Mallorca.

Va ser una bona tarda de futbol, amb qualitat i intensitat durant totes les fases del partit, cosa que ens va mantenir en tensió i emocionats en tot moment. L'empat del Mallorca, gràcies a un penal més que dubtós xiulat gairebé al final, ens va deixar un regust amarg. Però, més enllà d'aquesta decepció suportable, els alumnes van gaudir especialment de l'espectacle procedent de les grades. L'afició de l'Espanyol, inclosos els nostres nens, va demostrar una vegada més que és una de les més animades de la lliga espanyola.

Al finalitzar el partit vem tornar tots junts i atapeïts en el Tram, desitjant que la pluja esperés uns minuts més a caure. No va ser així i vem fer una bona carrera des de Pius XII el club sota la pluja. En fi, que esperem donar més sort a l'Espanyol la propera vegada que anem.

 

Eric Domenech

David Serrano