La Fundació celebra amb èxit la segona edició del Torneig Solidari de Pàdel

02/11/2023

La competició va comptar amb la participació de 40 jugadors/es

Per segon any consecutiu, la  Fundació Tennis Barcelona ha celebrat el Torneig Solidari de Pàdel per recaptar fons per seguir potenciant la seva Escola Tennis Solidari a través del programa ‘Tennis amb Valors’. Amb el suport de l’Àrea de Pàdel de l’RCTB-1899, un total de 40 jugadors/es dividits en 20 parelles mixtes van jugar en aquest torneig dinàmic a les pròpies pistes del Club,  on els veritables campions finals van ser els nens i nenes que rebran els fons solidaris recaptats durant la jornada. A més a més, Dunlop –que és el patrocinador oficial de la Secció de Pàdel de l’RCTB-1899- va participar de forma activa al Torneig aportant material i regals per sortejar entre els assistents. La cervesera Damm també va aportar obsequis, igual que ISDIN amb els seus productes de fotoprotecció i el propi RCTB-1899.

L’Escola de Tennis Solidari fa possible cada temporada que més de 350 nens, nenes i joves en risc d’exclusió social de Barcelona i la seva àrea metropolitana puguin rebre una classe de tennis solidari i valors un dia a la setmana als seus propis barris. D’aquesta manera, fer arribar el nostre esport als seus entorns més propers.

La Fundació Tennis Barcelona organitza activitats solidaries durant l’any, i tothom que ho vulgui hi pot participar o fer-se ‘Player’ i col·laborar de forma solidària amb una aportació que pot ser mensual, trimestral o anual (més informació: https://www.fundaciotennisbarcelona.org/players).