Inscriu-te per participar al Torneig Solidari eTennis que ha impulsat la FCT

eTorneig
08/04/2020

Demà, dijous 9 d’abril, és l’ultim dia per formalitzar la inscripció. La iniciativa, en la que hi col•labora l’RCTB-1899, serveix per recaptar fons pel projecte “Resposta Coronavirus” de l’Hospital Clínic de Barcelona.

En aquesta emergència sanitària que estem vivint causada per la COVID-19, la Federació Catalana de Tennis ha posat en marxa una iniciativa -en la que hi colabora el Reial Club de Tennis Barcelona-1899- per recaptar fons pel projecte "Resposta Coronavirus" de l'Hospital Clínic de Barcelona. Aquests fons, ajudaran a cobrir les despeses assistencials, materials i de recerca per combatre i frenar la COVID-19.

En concret, la iniciativa de la Federació, consta en l’organització del primer Torneig de eTennis On Line, a través de la plataforma de Play Station. En col·laboració amb The Dog King Academy, el torneig comptarà també amb l’atractiu que les semifinals i la final, seran transmeses en directe per Twitch, la principal plataforma de reproducció en directe del món.

Les inscripcions estan obertes des del passat 2 d’abril fins demà dijous 9 d’abril i es poden realitzar a través de la plataforma de competició de la Federació Catalana de Tennis o bé a través de la compra del Packs de classes de The Dog King Academy. Destacar que aquest torneig és obert a tothom que tingui més de 12 anys i que no cal disposar de llicència federativa per participar-hi.

A banda de la nostra colaboració, el torneig també compta amb el suport i ajuda de Nacon Gaming i HEAD que com l’RCTB-1899 aportaran els diferents premis per tal d’incentivar la participació.

INSCRIPCIONS AQUÍ

Per a més informació, consulta el següent enllaç: http://fctennis.cat/torneig-etennis.catala/