Fins sempre, José María!

22/07/2021

Descansa en Pau José María Gay de Liébana

El 16 de juliol passat ens va deixar José María Gay de Liébana, de 68 anys, víctima d'un càncer. Proper, sempre disposat, resolutiu i amb una actitud vital eternament positiva, en tot moment l'acompanyava un somriure. No va deixar que la malaltia, amb la qual lluitava des del 2018, es portés la seva personalitat ni ànim per davant.

Economista, advocat i professor, Gay de Liébana va destacar per la seva energia i treball incansable, tant en l'àmbit educatiu com professional i personal. L’RCT Barcelona-1899 el compta entre els seus socis més destacats. Eren famosos els seus partits de dobles amb amics.

Entregat i disposat sempre a ajudar, les seves col·laboracions amb un dels Clubs del seu cor (l'altre, l’RCD Espanyol), van ser incontables. Mai va tenir un 'no' quan se li va demanar opinió o que oferís una de les seves classes magistrals. Això el feia feliç. Com inqüestionable és l'afecte que es va guanyar entre tots els socis amb el seu gran somriure i la seva inigualable empatia personal.

Al José María li agradava gaudir de la vida, dels amics, de les sevess caminades per la Cerdanya i de la bona taula. També del tennis. Era un entusiasta de l'equip espanyol de Copa Davis i no es podia perdre el Godó.

Descansa en pau, estimat José María.