Dunlop serà la pilota oficial de les Finals de la Copa Davis a Madrid

16/10/2019

Dunlop, patrocinador de l’RCTB-1899 i pilota oficial del Barcelona Open Banc Sabadell, serà protagonista de la nova Copa Davis després de ser escollit com la Pilota Oficial d’aquest campionat de la ITF i Kosmos Tennis

La pilota Dunlop Fort All Court TS s’utilitzarà per a les prestigioses finals, en les que 18 països competiran durant una setmana pel famós trofeu a les pistes cobertes de la Caja Mágica del 18 al 24 de novembre de 2019.

És el primer any del nou format de Copa Davis, que ha estat presentat per la ITF, en associació amb Kosmos Tennis, per adaptar-se a les demandes del tennis modern i fer-lo més atractiu pels jugadors d’elit, les nacions i els aficionats.

L’acord consolida encara més l’associació de Dunlop amb els esdeveniments de perfil més alt del tennis mundial, i se suma als acords de la Pilota Oficial a l’ATP Tour, l’Australian Open i les Nitto ATP Finals. Dunlop és la pilota més utilitzada a l’ATP Tour el 2019, proveeix gairebé un terç del calendari de tornejos i proporciona als jugadors d’elit pilotes de tennis de la màxima consistència i del rendiment més alt a la pista.

“Estem encantats de ser escollits com la Pilota Oficial de les Finals de la Copa Davis 2019, va dir Masahiro Asahino, director de la divisió de tennis de SRI. “Recolzem la innovació de l’esport i el nou format garantirà una setmana de tennis molt entretinguda i atractiva. Els jugadors del Tour habitualment es refereixen a les pilotes Dunlop com les millors del circuit professional i estem orgullosos de col·laborar en un altre esdeveniment d’elit del calendari”.

El president de l’ITF, David Haggerty, va dir: “Les Finals de la Copa Davis de Madrid seran set dies de tennis de classe mundial ja que 18 nacions competiran per coronar-se campiones de la Copa Davis. Dunlop recolza diferents dels esdeveniments més importants del tennis i estem encantats de que la Copa Davis hagi pogut tornar a aquesta llista”.