Suggeriments de la barra de l’Snack

20/02/2020

El xef ens fa alguns suggeriments de recomanacions dels plats/tapes que podem degustar a l’RCTB-1899

El restaurant de l’RCTB-1899 va fer una aposta molt important per oferir un servei de plats ràpids a la nova barra de l’Snack. En aquest espai podem trobar diverses tapes i combinacions que es poden elaborar al gust. El xef del restaurant ens presenta alguns suggeriments de plats molt apetitosos i lleugers. Per acompanyar el menjar, la millor opció és un vermut Fot-Li elaborat de manera artesanal a Reus en botes de roure i macerat durant tres setmanes.

 

 

Suggeriments:

 

- “Matrimoni” d’anxova del Cantàbric amb seitó

boquerón


- Olives farcides de bonítol amb pebrot; gilda amb anxova i piparra; formatge feta amb tomàquet sec

olivas


- Truita de patates tradicional

tortilla


- Bomba de bacallà amb allioli i préssec confitat

bomba


- Ensaladilla russa trufada

ensaladilla


- Salmó marinat amb remolatxa i una mica de ginebra

salmón


- Musclos marinats amb escabetx

mejillones


- Calamar farcit de cap i pota

Calamar


- Mousse de xocolata intensa

Mousse


- ‘Lemon pie’ servit en got

lemon pie