Renovació del poliesportiu

24/08/2020

Si no hi ha cap imprevist, els treballs estaran finalitzats a principis de setembre

El dilluns 17 d'agost es van iniciar els treballs de renovació de la pista poliesportiva de l'RCTB-1899. La nova pista tindrà una superfície de fusta, revestida amb un sistema de resines Greenset Multisport que la fa molt confortable, ja que el nivell d'absorció d'impacte de la resina sobre la fusta és molt més gran que directament sobre el formigó. Es tracta del mateix tipus de superfície que tenen prestigiosos tornejos indoor com el Paris Rolex Masters 1.000 o les Nitto ATP Finals de Londres i farà que els nostres socis puguin gaudir de les mateixes sensacions que les d'una pista d'un torneig professional en pista coberta. A més a més, és una superfície molt resistent i que requereix d'un manteniment mínim.

El procés constructiu es durà a terme capa a capa: primer s'instal·la una capa de polietilè G-700 en tota la superfície on descansarà la pista, que serveix per aïllar la fusta de la possible humitat existent a la base de formigó o fins i tot la humitat que pugui quedar a la moqueta. Després es col·loca una capa de fusta per a l’anivellament de possibles irregularitats en el terreny i tot seguit una altra capa de Polietilè G-700 sobre la 1a capa de fusta com a aïllant de la 2a capa de fusta. Després de la Instal·lació de la segona capa de fusta es col·loca el sistema Greenset Multisport i es marquen les línies de tennis, futbol sala, així com de minitennis.

A més a més, s’adapta la paret de minitennis per a frontó, amb limitacions d’espai i alçada però suficient per utilitzar per a l’escalfament així com en pràctiques específiques de recuperació de cops.

Si no hi ha cap imprevist, els treballs estaran finalitzats a principis de setembre i el nostre Club tindrà una de les pistes poliesportives més modernes per practicar esports indoor.