L’equip femení +50 es penja la medalla de bronze en el Campionat d’Europa per Equips

26/09/2019

El nostre equip, capitanejat per Silvia Campius i format per les jugadores Magda Gual, Patricia Armet, Montse Espinosa i Astrid Masagué van aconseguir quedar en tercera posició en el Campionat d’Europa celebrat a La Manga del 16 al 21 de setembre i on hi van participar un total de 9 Clubs.

Les nostres jugadores, en la fase preliminar, van quedar enquadrades en el Grup A amb el Walmer Tennis Club (Gran Bretanya) i el Club Justin Henin de Bèlgica. Un grup en el que van acabar classificades en primera posició en guanyar 3-0 enfront el Justin Henin i 2-1 davant el Walmer.

En els playoffs l’RCTB-1899 va guanyar el duel enfront el Wimbledon i va caure derrotat per 0-3 enfront el Club de Campo.

En el podi, en el primer lloc va pujar el The Wimbledon Club, el segon lloc va ser pel Tenis Club de Campo Villa Madrid i l’RCTB-1899 va ocupar el tercer esglaó.