El RCTB es llueix al Campionat de Catalunya Cadet

07/04/2010

Els nois de l'Escola de Tennis del RCTB van completar una extraordinària actuació en el Campionat de Catalunya Cadet que va finalitzar el passat 1 d'abril al CT Badalona. Les noies van ser les que més es van lluir, ja que van copar tant la final individual com la de dobles. Miriam Rosell es va imposar a la seva companya de club Laia Hernández per 6-3 6-2. I en dobles Laia i Aina Hernández van guanyar Georgina Segarra i Clàudia Herrero per 3-6 6-3 6-2. Entre els nois, Pol Toledo va arribar a la final i va perdre contra el campió, David Biosca, del CT Manresa, per 6-0 4-6 i 6-1.

A la foto podeu veure els nois de l'Escola de Tennis en concloure el campionat, amb els diversos campions i finalistes mostrant els seus trofeus. D'altra banda, al Circuit Juvenil de Setmana Santa disputat al CIT Cornellà, Valeria Kousenkova va guanyar en la prova de Júnior, Àlex Palet en la d´Alevins 2 i Lluís Fillat va ser finalista en Cadets.