Descobreix la web especial pels socis/es sobre el Barcelona Open Banc Sabadell

Imagen de microsite
06/04/2021

Ens complau comunicar que un any més, els Socis i Sòcies de l'RCTB-1899, tindran a la seva disposició al microsite "El Torneig de l'Soci - El Godó de l'Soci", un espai web construït per a tots ells i dedicat exclusivament a tot el que fa referència al Barcelona Open Banc Sabadell - 68º Trofeu Conde de Godó.

A l'adreça www.eltorneigdelsoci.es hi trobaran tota l'actualitat del Torneig actualitzada diàriament a la secció "Live", on es recollirà de forma molt visual tota la informació destacada que vagi sorgint dia a dia (actes, homenatges, imatges curioses, el resum de la jornada...). A més a més, a la secció "El teu Torneig" els socis podran informar-se de tot el referent a les entrades, a tots els serveis que els ofereix el Club i els nous espais que trobaran al recinte, aquest any marcat per les restriccions sanitàries. En aquest apartat també hi trobaran tota la informació referent a la disponibilitat de pistes de tennis i pàdel que els nostres Clubs amics de la ciutat posen a disposició dels socis durant la disputa del torneig.

Així mateix, també hi poden descobrir el funcionament de l'Outdoor Gym, una de les grans novetats d'aquesta edició. En les altres dues seccions del microsite, s’hi podran visualitzar les activitats solidàries que es vagin realitzant, així com tot el relatiu a les accions que fan possible que el nostre Torneig sigui, any rere any, tot un exemple de sostenibilitat i un gran esdeveniment que vetlla pel medi ambient.

Aquest racó virtual serà dinàmic i canviant constantment, especialment la secció de l'agenda, on s'anunciaran tots els actes o activitats que oficialitzi l'organització del Torneig.

Informació disponibilitat de pistes a altres Clubs

Informació organizació Escola de Tennis i Pàdel