Campanya de rocollida de fons per a l'adquisició de respiradors i materials indispensables per a les UCIs de l'Hospital Clínic de Barcelona

Campanya solidària
30/03/2020

En aquesta emergència sanitària causada per el coronavirus, el Reial Club de Tennis Barcelona-1899 vol ser, una vegada més, al costat de la seva ciutat i és per això que et volem anunciar la posada en marxa d’una campanya de recollida de fons per part de la Fundació de l’Hospital Clínic de Barcelona per l’adquisició de respiradors i altres materials indispensables per el bon funcionament de las seves UCIs.

En una conversa amb el Dr. Josep M. Campistol, director de l’Hospital Clínic, ell mateix ens va confirmar la necessitat urgent d’adquirir més material sanitari i ens va agrair per endavant tota la col·laboració possible per part del socis de l’RCTB-1899.
 
Malgrat el daltabaix econòmic que ha significat per nosaltres la cancel·lació del nostre torneig, no volem deixar de col·laborar en la mesura de les nostres possibilitats. La Junta Directiva ha decidit fer una aportació com a Club de 25.000 euros, sumant-nos a altres institucions de la ciutat que també estan col·laborant, i obrir la possibilitat als socis i amics del nostre Club a col·laborar econòmicament a títol personal.
 
El Club ha obert un repte a la plataforma www.migranodearena.org i tots els donatius s'han de fer a través d'aquesta Web (al cercador s'ha de posar "RCTB-1899"). En aquesta situació d’emergència que ens interpel·la a tots, qualsevol aportació, per petita que sigui, significa molt.

Fes el teu donatiu

L’Hospital Clínic ens ha transmès el seu compromís d’enviar-nos informes concrets sobre la destinació de la nostra aportació econòmica, que anirem comunicant puntualment als socis.
 
Agraïm per endavant a tots els socis la seva comprensió i col·laboració, ja que aquesta Junta Directiva està convençuda que el Reial Club de Tennis Barcelona-1899 i els seus socis hem d’aportar el nostre gra de sorra per tal que un hospital tan nostre com el Clínic, pugui oferir l’atenció mèdica urgent que els ciutadans de Barcelona mereixen.

No volem acomidar-nos sense expresar el nostre suport i afecte a tots els nostres amics contagiats pel COVID-19 i que ens consta que estan lluitant, com a bons esportistes, per superar-ho. Fins l'últim punt s'ha de lluitar per la victòria. Molts ànims!