Escola d'alta competició

L’objectiu principal de l’Escola d’Alta Competició del Reial Club de Tennis Barcelona - 1899 és formar a actuals i futurs tennistes professionals. Amb cada jugador es treballa al detall la tècnica, la tàctica i la mentalitat per aconseguir grans resultats als circuits ITF, ATP i WTA. 

Tenim experiència en el circuit professional i utilitzem una metodologia que ha funcionat amb la majoria dels jugadors que han passat per aquest grup. Els nostres tennistes han disputat tornejos importants i han aconseguit grans resultats en els darrers anys, entre ells: les Finals (Masters) de l’ATP World Tour, Grand Slams, eliminatòries de Copa Davis, Fed Cup i participació en Jocs Olímpics.

Serveis

Es faran diverses sessions d’entrenament estructurades al matí i a la tarda:

Matí 
2 hores d’entrenament de tennis en pista + 1 hora i 30 min de preparació física.

Tarda
1 hora 30 min d’entrenament de tennis en pista + sessió de preparació física i estiraments.

Les sessions d’entrenament sempre varien en funció del calendari i del moment de la temporada en que es trobi el jugador. En període de pretemporada, el volum d’entrenament augmenta, principalment el de la preparació física.

Els jugadors viatgen als tornejos acompanyats dels seus respectius entrenadors, que supervisaran l’evolució, el treball, el calendari iels resultats. En funció de les necessitats de cada tennista i de la superfície de joc que hagi de preparar, l’entrenador adaptarà el treball a fer.

Organigrama

Director:

Carlos Gómez

Veure Currículum (ES) / Veure Currículum (EN)

Contacte

Més informació: cgomez@rctb1899.es

Comunicació i premsa: xgonzalvezamat@rctb1899.es

Reial Club de Tennis Barcelona - 1899
93 203 78 52 (de dilluns a divendres, de 8:30h a 18:30h)