Trobada Anual General de l’Associació de Clubs de Tennis Centenaris

21/11/2019

L'Associació de Clubs de Tennis Centenaris (CTC) va celebrar la seva 23a reunió general anual a Lausana, Suïssa, el dissabte 16 de novembre de 2019 amb la participació del vicepresident de l'RCTB-1899, Xavier Ferreón

Quatre nous clubs van ser acceptats com a membres de l'Associació: Tennis Club Stade Lausanne (Suïssa), Club de Tennis les Terrasses Miraflores (Perú), Seabright Lawn Tennis i Cricket Club, (USA) i Sutter Lawn Tennis Club, (USA). Aquestes noves incorporacions fan que el nombre de Clubs Centenaris de Tennis compti amb un total de 75.

 L'Assemblea va conèixer els detalls de les activitats d'aquest any destacant la celebració de l'CTC Sèniors Winners Group a TC Geneve, que en aquesta edició ha comptat amb la participació de Salk (Suècia), Le Tir (França) i I CLTK Prague (Txèquia), aquest últim guanyador de la trobada. L'Assemblea també ha pogut conèixer detalls del segon esdeveniment celebrat a Guayaquil, Equador.

Alguns Clubs han aprofitat l'ocasió per donar a conèixer els seus plans per al 2020, com el Club de Roehampton que el 20 d'Agost acollirà la tradicional trobada entre Clubs Centenaris d'Irlanda i el Regne Unit. Els organitzadors de les trobades juniors per la seva banda han confirmat el seu interès en organitzar de nou la trobada, Carrickmines (Irlanda) CTC U 12, RCTB 1899 (Espanya) CTC O 14, I CLTK Praga (Txèquia) CTC O 14.

El patrocinador principal de l'Associació, I. Gutzwiller & Cie, Banquiers, acompanyo als assistents de l'Assemblea durant el menjar tradicional.

CTC és una associació de clubs amb més de 100 anys d'història, incloent alguns dels més prestigiosos de món. CTC va ser fundada el 1996, per vuit Clubs europeus inicialment basada en el Museu olímpic de Lausanne i reconeguda per ITF.