Finalitzat el Rafa Nadal Tour by MAPFRE disputat a l'RCTB-1899 amb victòria de Naroa Aranzábal en Sub-14

10/01/2019

Keoni Puig, també jugador del Club, va quedar finalista de la prova Sub-12

Naroa Aranzábal es va endur el títol de campiona del Torneig Sub-14 del Rafa Nadal Tour by MAPFRE disputat a l’RCTB-1899 després de superar a la final a Raquel Caballero per 6-1, 6-2. La jugadora basca de l’RCTB-1899 va completar una setmana molt bona al torneig del seu club i es va endur el títol sense cedir un sol set en els seus cinc enfrontaments disputats. El seu company d’entrenaments a l’Acadèmia Tenis Ferrer (ATF), i també jugador de l’RCTB-1899, Keoni Puig, va quedar finalista en categoria Sub-12 després de cedir a la final contra Sergio Planella per 6-4, 6-3.

El circuit de tennis aleví i infantil de referència a Espanya va tornar a estrenar-se un any més al Real Club de Tennis Barcelona-1899. Es tracta de la sisena edició del Rafa Nadal Tour by MAPFRE, una competició que congrega a les millors raquetes nacionals en categories Sub-12 i Sub-14 a les mateixes pistes on cada mes d’abril juguen els protagonistes del Barcelona Open Banc Sabadell.

En categoria Sub-12 femenina, el triomf va ser per Wozuko Mdlulwa que va superar a Neus Torner, i en categoria Sub-12 masculina, Pepe León va vèncer a Max de Vilar. A l’entrega de premis van participar Ana Martí i Josep Costa (membres de la Junta Directiva de l’RCTB-1899), Miquel García (director de MAPFRE Barcelona), Edu Matesanz (en representació de Nike) i Javier Soler (director esportiu de la RFET).