Finalitza amb èxit el Campionat Social de Padel

27/05/2010

La XVI edició del Campionat Social de Padel va concloure el passat dissabte 22 de maig amb la disputa de les finals de les diverses categories. Un any més, el campionat va ser tot un èxit i va predominar per sobre de tot l'esperit esportiu i la companyonia en tots els partits. El quadre Absolut Masculí va enfrontar a un total de 36 participants, l´Absolut Femení a 22, el Mixt a 16 i, en la categoria de Juvenils, 28 en el Masculí i 14 en el Femení.

Els campions Absoluts van ser Enric Sanmartí i Nacho Soler-Cabot, que a la final van guanyar Jesús Muro i Jordi Esplugas 6-1 6-4. L´Absolut Femení va ser per Esther Pujol i Adriana Nijssen, que van guanyar a Diana Ferreón i Paloma Díaz, 6-2 5-7 6-3. En la prova Mixta va repetir triomf l´Ester Pujol, formant parella amb Jesús Muro i derrotant a Elena Manzanares i Lluís Fillat, 6-3 6-2. I en la categoria de Juvenils van guanyar Eduardo Almazor i Lluís Fillat a Borja Pujol i Pablo Molins per 6-2 7-5, mentre que Marian Aleu i Mireia Ollé es van imposar a les germanes Chiara i Alessandra Corteggiani, 6-2 6-4. A continuació es van repartir els premis i es va servir un aperitiu de despedida. Per acabar, agrair la tasca d´organització del Javi Gómez, que com a Jutge Àrbitre i Director de l´Escola de Padel, ha hagut de coordinar amb paciència tots els partits.