Et descobrim receptes del nostre xef perquè provis de fer-les a casa durant el confinament

macarrons a la bolonyesa
17/04/2020

El xef de el Restaurant de el Reial Club de Tennis Barcelona-1899, Juan González, així com els seus responsables i treballadors, també volen estar a prop dels nostres socis i sòcies en aquests difícils moments de confinament. És per això que a partir d'avui, regularment ens acostarà diverses de les seves receptes perquè qui vulgui pugui intentar provar d'elaborar-les a casa.

En el cas d'avui, ens suggereix dos plats fàcils de preparar i que són exquisits i per a tots els públics: macarrons a la bolonyesa i llet fregida. En els dos casos, ens indica els elements que componen la recepta, els ingredients i la seva preparació. Esperem que us animeu a elaborar aquests dos plats. Bon profit!

 

 

 

 

 



MACARRONS A LA BOLONYESA

Components:

  • 150g. de macarrons cuits
  • 75g. de salsa bolonyesa
  • 10g. Parmesà ratllat
Preparació salsa bolonyesa - Ingredients:
  • 25 g mantega
  • 150g de ceba picada
  • 75g de pastanaga picada
  • 25 g api picat
  • 200g de vedella picada
  • 100g de presa ibèrica
  • 100g de secret ibèric
  • 200g de brou de carn
  • 500g de tomàquet triturat
  • 125g de vi negre

Escalfar la mantega en una paella i daurar les carns. Afegir la ceba, pastanaga i l'api i ofegar a foc lent, remenant de tant en tant.

Afegiu-hi el vi negre, reduir a sec, mullar amb el brou de carn, el tomàquet i la sal. Quan torni a bullir, tapar i deixar coure a foc molt lent fins a obtenir consistència de salsa si cal afegir una mica de brou durant la cocció aproximada de 30 minuts.

LLET FREGIDA:

Ingredients:

  • 1 litre de llet
  • 85g de maizena
  • 200g de sucre
  • 4 fulles de gelatina
  • 1 pell de llimona
  • 1 pal de canyella trencat
Preparació:
Posar la meitat de la llet a bullir amb la pell de llimona mes el pal de canyella.
A part, barrejar el sucre amb la maizena, Incorporar la meitat de la llet (sense la canyella i llimona) dissoldre i afegir-lo a la llet calenta. 
Donar-li un bull rascant en el fons per evitar que s'agafi.
Estendre sobre en un recipient amb un profund de 3 dits untat amb mantega i sucre llustre. Deixar refredar mínim 6 hores.
Desemmotlleu i tallar a daus.Passar els cubs per maizena i ou batut. A continuació, fregir-los en oli calent.
Per finalitzar escampar-hi sucre i canyella.