Estades d'Estiu 2020

19/05/2020

Farem activitats d'estiu adaptades a la normativa i a les circumstàncies de la Covid-19

Us informem que l'Escola de Tennis de l'RCTB-1899 organitzarà les tradicionals Estades d’Estiu amb totes les seves modalitats habituals. Davant lo canviant de la situació del país en relació amb la pandèmia mundial provocada pel COVID-19, encara no podem presentar-vos un programa que s'assembli al màxim a la realitat que tindrem en els mesos de juliol i agost. Per aquesta raó, hem d'esperar entre dues i tres setmanes més per oficialitzar el programa d'activitats definitiu. Haurem d'adaptar-nos al màxim per respectar i complir totes les recomanacions i exigències del Ministeri de Sanitat i, per aquesta raó, hem preferit esperar a tenir més informació.

D'altra banda, sí que us podem avançar les dates i setmanes en les que oferirem les diferents modalitats d’Estades Esportives. Aquest any, com a novetat, els alumnes podran gaudir d’Estades en el mes d'agost.

 

Les setmanes seran les següents:

1a setmana: 29 de juny

2a setmana: 6 de juliol

3a setmana: 13 de juliol

4a setmana: 20 de juliol

5a setmana: 27 juliol

6a setmana: 3 d'agost

7a setmana: 10 d'agost

8a setmana: 17 d'agost

9a setmana: 24 d'agost (per confirmar)

 

Qualsevol aclariment al respecte, podeu contactar directament amb l’Eric Domenech, Director Tècnic de Tennis, en el següent correu electrònic: edomenech@rctb1899.es , i amb el Fede Vives, Director de la Secció Pàdel, al correu: padel@rctb1899.es