Entrega de joguines als nens de l´Hospital St Joan de Déu

Entrega de joguines als nens de l´Hospital St Joan de Déu
23/12/2009

Com és tradició des de fa anys, el passat dijous 17 de Desembre es va fer l´entrega de joguines als nens de l´Hospital St Joan de Déu. El mètode, com sempre, va consistir a demanar a tots els alumnes, personal tècnic de l´escola de tennis i socis del RCTB que portessin, al llarg del mes de desembre, els regals que volguessin donar als nens de l´hospital.

Per part de la Junta Directiva del RCTB van assistir els vocals Manuel Pich-Aguilera i Anna Marqués, i com a representants de l'Escola de Tennis el seu director, Karim Perona, acompanyat pel Josep Monclús i l´Alba Gamell. En l´acte d´entrega dels regals també hi va haver una representació de metges i personal de l'Hospital St Joan de Déu, que des de fa dècades manté una excel.lent relació amb el RCTB.

 

Les joguines no només van adreçades als nens ingressats a l'Hospital St Joan de Déu, sinó que una part també es destina a les missions que l´Ordre de l´hospital té a l'Àfrica. Els nens ingressats varen expressar emocionats el seu agraïment, mostrant la humanitat i la força interior que tenen dia a dia per soportar situacions terribles de salut.