El RCTB guanya el Campionat de Catalunya Absolut

El RCTB guanya el Campionat de Catalunya Absolut
02/12/2009

L´equip capitanejat per Óscar Serrano i Albert Angulo va fer bons els pronòstics imposant-se a la final al segon favorit, el CT Barcino, per quatre punts a un

El RCTB-1899 es va imposar en el Campionat de Catalunya Absolut per equips que va tenir lloc del 20 al 22 de novembre passats en el Club de Tennis Vic. Els millors vuit equips de Catalunya, amb una invitació al Club de Tennis Vic en qualitat d'amfitrió, es van enfrontar entre si en un trepidant cap de setmana. Conforme va avançar la competició, els pronòstics es van anar complint sense cap sorpresa. El RCTB-1899, primer cap de sèrie, va arrencar imposant-se al RC Polo sense excessius problemes per quatre punts a un. En la part baixa del quadre, el segon favorit, el CT Barcino, no va donar opció al CT Manresa i es va dur els cinc punts en joc.

En la segona jornada, el nostre club va fer el propi en el seu encreuament contra el CT La Salut, per a arribar a la final en plenitud de confiança. En l'altra semifinal, el CT Barcino es va imposar al CT Manresa i va oferir, per tant, la final esperada entre els dos màxims favorits, tot un clàssic en aquest campionat. Després de la disputa dels cinc individuals, el marcador reflectia un emocionant tres a dos a favor del RCTB-1899, gràcies a les victòries en dos sets de Beto Martín, Guillermo Alcaide i Marc López. Si en individuals van estar incontestables, també en el dobles van ser Beto Martín i "el boleta", com es coneix afectuosament a Marc López, els que van donar el quart punt definitiu i van definir aquesta nova victòria a favor del RCTB-1899.

Per la seva banda, les noies van arribar a la final, però van perdre davant el segon favorit, el CT Barcino, per tres punts a un. L'atapeïda victòria de Laura Pous en tres sets davant Lara Arruabarrena va ser insuficient, donades les derrotes de Sandra Soler davant Arantxa Parra, Amanda Carrera davant Ekaterina Ivanova, i Inés Ferrer davant Estrella Cap.