El Banc Sabadell patrocinarà el Godó fins el 2015

12/11/2009

El Banc Sabadell prorroga el seu contracte com a patrocinador oficial del Trofeu Compte de Godó, atret per l´immillorable marc lúdic i social que el torneig li ofereix a l´hora de projectar el seu negoci bancari

El Banc Sabadell va ampliar el passat nou de novembre el contracte que l´uneix al Trofeu Compte de Godó com a principal patrocinador. Si en el seu moment va adquirir un vincle des del 2007, any en que el torneig va passar a dir-se Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Compte de Godó, fins el 2012, el nou acord estableix una pròrroga per uns altres tres anys, és a dir fins el 2015. Josep Oliu, president del banc català, va exposar la seva intenció d´incrementar la seva “implicació en el torneig”, cosa que va satisfer amb escreix  Albert Agustí, president del RCTB i bon coneixedor de les dificultats que l´actual situació de crisi imposa en la inversió empresarial i institucional en patrocini esportiu. Fernando Soler, director d´IMG, empresa organitzadora del torneig, fou la tercera mà en firmar el nou contracte.

 

El grau de cordialitat i bon enteniment va quedar reflexat en les paraules d´Agustí, que més que de “patrocinador”, va qualificar el paper del Banc Sabadell como el d´un "bon partner o soci qualitatiu que ajuda amb les seves idees a que el torneig millori". Preguntat pel motiu d´aquesta ampliació contractual, Oliu va respondre que “ens sentiem tan implicats en aquest projecte que hem pensat que ens era igual implicar-nos una mica més”. Si, com ha comentat el propi Oliu, el Banc Sabadell es recononeix com el banc de Catalunya, l´entitat troba al Trofeu Godó un marc lúdic i social immillorable per a projectar el seu negoci bancari “¿Quina altra empresa podria ser la principal patrocinadora? És una oportunitat de col.laboració entre el tennis Barcelona, el banc de Catalunya y l´Ajuntament”.

 

Una part considerable de l´èxit del torneig depèn de la inscripció dels millors jugadors del panorama internacional. La bona noticia, en aquest sentit, és que el guanyador de les cinc últimes edicions i segon millor jugador del món, Rafa Nadal, ja ha confirmat que estarà a les nostres pistas en 2010 per tractar d´assolir el que seria el seu sisé títol consecutiu en el RCTB. Ho va confirmar durant l´acte en que el passat 22 d´octubre el RCTB li va entregar una rèplica genuïna del Trofeu Compte de Godó com a reconeixement als seus 5 títols consecutius.