Celebrat l’acte de lliurament dels premis de la Lliga de Pàdel Dunlop 2021

Celebrat l’acte de lliurament dels premis de la Lliga de Pàdel Dunlop 2021
04/06/2021

El dijous 3 de juny, el Chill Out del nostre Club va acollir l’acte de lliurament d’aquesta competició patrocinada per Dunlop i que aquest any ha celebrat la seva segona edició.

A l’acte hi va assistir Richard Jackson, Director General de Dunlop a España, Portugal i Andorra; Sònia Roig, Vicepresidenta Esportiva de l’RCTB-1899, Mònica Roura; Vocal de l’Àrea Social i Wellness del Club; i Fede Vives, Director de l’Àrea de Pàdel. Tots ells van ser els encarregats de felicitar i entregar els premis als campions i finalistes de les proves, així com als afortunats que van ser premiats amb un obsequi gentilesa de Dunlop en el sorteig de regals online que s’havia realitzat prèviament.

Prop d’una trentena dels jugadors i jugadores participants és van acostar al Chill Out, per participar en l’acte. Els guanyadors de la prova masculina de la segona edició de la Lliga de Pàdel Dunlop van ser Ventura Durall i Màrius Castellà, mentre que Enrique Pich i Bruno Ricard van ser els finalistes de la competició. En la prova femenina, les guanyadores van ser la parella formada per Espe Ribera i Miriam Costa. Ingrid i Maria Cardoner, van ser les finalistes en la categoria femenina. Pel que fa a la prova mixta, els vencedors van ser Adriana Porta i Joan Castellà, i Espe Ribera i Fèlix Sentmenat va ser la parella finalista.

Un cop entregats els premis als campions i finalistes, i lliurats els 33 regals que va sortejar Dunlop, els assistents es van fer una fotografia de família i van gaudir d’un aperitiu, gentilesa del Club, al Chill Out.