Celebrada la conferència amb Silvia Bueso “L’Art de Demanar”

Celebrada la conferència amb Silvia Bueso “L’Art de Demanar”
17/04/2019

Els socis van poder aprendre un mètode per “demanar sense demanar” com a via per captar fons

Silvia Bueso va celebrar amb èxit la conferència “L’Art de Demanar” el passat 11 d’abril al Saló de l’RCTB-1899. Els socis van poder conèixer de primera mà un mètode per “demanar sense demanar” com a via per captar fons.

 

Demanar no és vergonyós. Demanar és un art

Que tu no demanes? No és cert. Tots demanem, a totes hores i en diferents facetes de les nostres vides. Demanem diners, demanem ajuda per una recepta, demanem ajuda per perdre pes, per impulsar el nostre negoci, per convèncer a familiars o al cap, o demanem per trobar la nostra feina ideal o tenir més temps per cuidar-nos. En altres paraules, tots som demanadors. Pot ser que no hagis escoltat aquesta paraula abans i aprofito per descriure-te-la. El demanador és una persona que només demana quan hi ha connexió amb qui demana, quan hi ha interessos compartits i quan junts han trobat una solució a una problemàtica que ambdós volen resoldre. Si vols treure el demanador que portes dins, ens veiem les cares en aquesta conferència.

-

Silvia Bueso és conferenciant, formadora i coach, creadora de “L’Art de Demanar”, un mètode per aprendre a “demanar sense demanar” com a via per captar fons per a entitats sense ànim de lucre i gestors de projectes i esdeveniments de tota mena; per comunicar de forma efectiva el teu talent i el teu projecte; per captar i fidelitzar clients per al teu negoci o bé per a reinventar-te professionalment i aconseguir la teva feina ideal. Les claus del seu mètode estan plasmades en el llibre l’Art de Demanar per aconseguir els teus objectius (Editorial CulBuks).

El mètode ‘L’Art de Demanar’ neix gràcies a l’experiència de la Silvia en llocs de responsabilitat en l’àmbit de la comunicació corporativa per a diverses empreses i multinacionals i com a captadora de fons de la Fundació ESADE. Posteriorment, ha completat el programa de Desenvolupament Directiu d’ESADE, és coach certificada per ICF i ha cursat el programa internacional de lideratge de CTI. La Silvia també és llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra.