Cap de setmana plujós a Oviedo

12/02/2010

L'últim cap de setmana de gener el RCTB va viatjar a Oviedo per participar en un amistós entre clubs. L'equip estava format per 7 alumnes de l'Escola de Tennis: Bea Tintoré, Eli Vilatrias, Maria i Blanca Terol, Guillem Bonmatí, Guifré Monclous i Eric Mallafré, i per 5 sèniors: Juan Ignacio Soler-Cabot, Mario Andrés, Gonzalo Giraldez, Ginés Terol i jo mateix.

Malhauradament no es van poder disputar cap dels partits previstos a causa de les dolentíssimes condicions climatològiques. Des del primer dia, una intensa pluja ens va acompanyar i no ens va abandonar fins a pujar a l'avió de tornada.

L'equip va aprofitar aquesta situació per fer unes visites per la ciutat i fins i tot alguns membres de l'expedició van poder assistir al partit de futbol Sporting de Gijon-Barcelona, que com recordareu va concloure amb un apurat però satisfactori 0 a 1 pel Barça amb gol providencial, una vegada més, de Pedrito.

Com a capità de l'equip, vull agrair a tots els membres la seva paciència i bona predisposició davant d'una situació gens fàcil com la que vem haver de viure.

Karim Perona