Fundació

Fundació

LA SOLIDARITAT, UN DELS NOSTRES VALORS

El nostre Club sempre s'ha caracteritzat pel seu esperit solidari, que ha manifestat a través de la seva activitat filantròpica cap a les persones més necessitades. En aquest sentit desenvolupem, al costat dels nostres socis i sòcies, diferents accions al llarg de l'any per a recaptar fons, aportar el nostre gra de sorra i ajudar als col·lectius més vulnerables. Alguns dels esdeveniments més significatius són el nostre Concert Benèfic, la Fira Solidària de Nadal o el lliurament de joguines per a l'Hospital Sant Joan de Déu.

Ara és el moment de fer un pas més, d'unir aquest esperit solidari i allò que ens apassiona, el tennis, i crear una cosa molt més gran, la Fundació Tennis Barcelona. Volem que el tennis serveixi cada dia a més persones com a vehicle d'aprenentatge, de cultura de l'esforç, disciplina i companyonia. També com a mitjà per portar una vida sana i saludable i com a mitjà per a relacionar-nos amb els altres i amb l'entorn de manera respectuosa.

 

LA FUNDACIÓ

La Fundació Tennis Barcelona vol ser referent en la inclusió social a partir de la pràctica del tennis i el pàdel a la ciutat de Barcelona. Volem que el tennis serveixi cada dia a més persones com un vehicle d’aprenentatge, de la cultura de l’esforç, de la disciplina i la companyonia. També, com a mitjà per dur una vida sana i saludable, i per aprendre a relacionar-se amb els altres i amb l’entorn d’una manera respectuosa.

Neix amb la MISSIÓ d’afavorir el benestar i la millora de la salut física i emocional de persones de col·lectius vulnerables a través del tennis i el pàdel. Per tal d’aconseguir aquests objectius, s’ha dissenyat un programa propi que s’implantarà mitjançant la col·laboració amb altres entitats socials.

 

EL NOSTRE PROGRAMA

El nostre programa propi té com a objectiu l’ensenyament i la pràctica del tennis a nens, nenes i joves de famílies en risc d’exclusió social. A més, es fomentaran els valors dels esports de raqueta: esforç, honestedat, respecte, compromís, companyonia, superació.

 

T

 

ORGANITZACIÓ

 

PATRONAT

Josep Jordi Cambra Sánchez – President

Iris Faull – Vicepresidenta

Miquel  Montserrat – Tresorer

Astrid Masagué – Secretària

Juan Antonio Bordas – Vocal

Cristina Martí – Vocal

Rosa Durall – Vocal

Stéphanie d'Auvigny – Vocal

Francesc Terns – Vocal

 

DIRECCIÓ EXECUTIVA

Laia Vicente - Directora

 

CONTACTE

Fundacio@fundaciorctb1899.org