[X]
Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per tal de recollir informació estadística sobre navegació i oferir-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, estarà acceptant el seu ús. Política de Cookies
Real Club de Tenis de Barcelona
FacebookTwitter
Centenary Tennis Clubs
Buscar

Zona accés socis

Oficina Virtual

Zona exclusiva socisno tens contrasenya?

Agenda
El temps

1899-1949: Naixement i confirmació d´una realitat social

La Primera Exposició Internacional de Barcelona, el 1888, va tenir molt a veure amb el naixement del nostre club. L´apogeu industrial i comercial que va generar el certamen va atreure moltes famílies estrangeres a instal·lar-se a la ciutat, i de la seva mà va arribar l'afició a alguns esports que ja gaudien d'enorme prestigi en els seus països d'origen. Així, el 1899, el mateix any que un suís anomenat Hans Gamper va fundar el FC Barcelona, diverses famílies angleses, els Witty, Parsons, Leask, Park, Shields o Bartows, van fundar el mes d'abril, sota la presidència del cònsol de Gran Bretanya, el Barcelona Lawn Tennis Club.

Llegir més

1950-2009: Consolidació internacional de la mà del Trofeu Godó

En arrencar la segona meitat del segle XX, el club fa per fi el pas que portava més d'una dècada plantejant-se. El constant creixement de la massa social obliga definitivament a abandonar la seu del carrer Ganduxer per traslladar-se a les actuals instal·lacions de Pedralbes, que en un principi comptaven amb 9 pistes. El 1953, Carlos Godó, president en aquells anys del club, anuncia la disputa del primer Trofeu Comte de Godó en les noves instal·lacions de Pedralbes, que tanmateix no estaran condicionades pel trasllat del club fins a l'any següent.

Llegir més